Consument en verkoop

, Ons milieu, de natuur, het welzijn van mens en dier, gezonde voeding en de herkomst er van spelen een steeds belangrijkere rol in ons leven. 

Een aantal veehouders zijn op zoek gegaan naar een manier om de consument duidelijk te maken waarom juist het Limousin vlees uitstekend past in die bewuste keuzes.

Alles over het hoe en waarom vindt u binnenkort op de site: www.puurnatuurvlees.nl Op deze site vindt u ook de verkoopadressen, heerlijke recepten, bak- en braadtijden en informatie en tips over het eerlijke en het heerlijke van Limousinvlees.

nieuwsitem3

Wilt u niet wachten en nu al Limousinvlees bestellen, de onderstaande leden willen u graag van dienst zijn:
Jan Hendrik Elzinga, Westerseweg 2, Groningen, 050-3015490
Jacco Keuper, Hogestraat 3, Mechelen, 0315-377270
Roland en Carrie Kleine, Dorpsstraat 60, Almen, www.boerderijhethave.nl
Kees en Todien Hietberg, Waterstraat 27, Wijhe, www.limousin-­oost.nl
Bertus Slijkhuis, Meervelderweg 72, Uddel, 06-10991313
Jan en Betsie Greftenhuis, Veldmatenweg 5, Losser, www.boerderijwinkeldeveldmaat.nl
Gerrit, Willy en Hendrik Kreuger-Zagt, Polderweg 6, Loenersloot, www.betervlees.nl
Leon Moonen, Karissteeg 32, Nederweert, www.crole.nl
Gert en Marjan Zagt-­den Boer, Oud Loosdrechtsedijk 16, Loosdrecht
Eric van der Woude, Laan van Einde Gooi 6, Hilversum, www.eindegooi.nl
Fons Pessers Slagerijen, Tilburg, www.fonspessers.nl
Lenno en Mariëlle Hoogerbrugge, Hofweg 93, Rotterdam,  lbhoogerbrugge@gmail.com
Wilt u meer weten over delen van het rund, klik dan op De soorten vlees Rund