Online veiling stieren COT op 4 april

Vanwege het verbod op bijeenkomsten is een openbare verkoping van de stieren op het centale opfokprogramma niet mogelijk. Vandaar dat noodgedwongen gekozen is voor een online stierenveiling. Alle stieren op het COT, waarvan 3 stieren die door de leden van onze vereniging ingezonden zijn, worden op 4 april via de site veeveiling.nl aan de man gebracht.

Om 1 april worden alle gegevens zoals afstamming, groeicijfers en keuringsuitslagen op de site veeveiling.nl geplaatst en op 4 april om 0.01 uur kan het bieden beginnen. Om 15.00 is de sluit de veiling tenzij er nog geboden wordt. Dan wordt de sluitingstijd na ieder bod 5 minuten later.

De 3 stieren die aangeboden worden, hebben uitstekende groeicijfers laten zien, zijn met zeer hoge punten opgenomen in het stamboek, ze kunnen leunen op een beste afstamming en bezitten een goed karakter. Een uitgelezen kans dus om een zeer goed gekwalificeerde dekstier te kopen!

Er is een film van de stieren gemaakt door Harrie van Leeuwen van CRV. Alle gegevens van de 3 stieren vindt u door op de naam in de tabel te klikken.

NaamFokker, Woonplaats
Oyvind P LCO van ’t Hoogeveld ’t Hoogeveld, Eelde
Orio LCO Bosch, Daarle
Osborne LCO van ArwerdSmit, Krewerd